Politika privatnosti

Korišćenjem ovog sajta prihvatate i politiku privatnosti

Sajt socijalnemreze.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podaci koje ostavite na sajtu neće nikada biti podeljeni sa trećim licima. Na sajtu ne sakupljamo podatke na osnovu kojih korisnik ili posetilac može da se identifikuje.

Kolačići (cookies)

Kolačići su mali fajlovi koje sajt, ili njegov provajder usluga, prenese na čvrsti disk Vašeg računara preko veb pregledača (ako to dozvolite) koji omogućava sistemima, ili servis provajderima, da prepoznaju Vaš pretraživač i snimaju i zapamte određene informacije. Na primer, oni se koriste da nam pomognu da razumemo Vaša podešavanja zasnovana na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na veb lokaciji, što nam omogućava da Vam pružimo poboljšane usluge. Koristimo i kolačiće koji nam pomažu da sakupljamo agregatne podatke o prometu sajta i interakcijama na sajtu kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolje iskustva na sajtu.

Koristimo kolačiće za:

  • Razumevanje i čuvanje korisničkih podešavanja za buduće posete.
  • Sastavljanje agregatnih podatka o prometu sajta i interakcijama na lokaciji kako bismo u budućnosti ponudili bolje iskustvo na sajtu. Takođe možemo koristiti pouzdane usluge nezavisnih proizvođača koji prate ove informacije u naše ime.

Ugneždeni sadržaj

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da ste posetili to drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o Vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju Vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje Vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Otkrivanje informacija trećim stranama

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način ne šaljemo trećim stranama Vaše lične informacije.

Odricanje odgovornosti

Ne garantujemo da će saveti koje predlažemo na sajtu socijalnemreze.com delovati na vašem računaru ili telefonu. Uspeh zavisi od operativnog sistema i mnogih drugih faktora, te stoga kada preuzimate određenu akciju na svom računaru ili telefonu sami snosite odgovornost i posledice.